ژله رنگین کمان 🌈🌈🌈 . برای این مدل ژله من از پودر ژله های انگور، بلوبري، ليمونعنا، پرتقال و موز استفاده کردم هر بسته ژله رو با آب جوش حل کنید و روی کانتر آشپزخونه بزارید تا کاملا خنک شود یعنی گرما نداشته باشد شیر کم چرب هم حدود دو ساعت از یخچال خارج کنید بزارید هم دمای محیط بشه یعنی انگشتتون سرما حس نکنه اول از ژله انگور شروع میکنیم و یک لیوان (فرانسوی دسته دار ) شیر به ژله خنک شده اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم اگر باز ذرات شیر حل نشد و دون دون بود با همزن کاپوچینو یکم هم بزنید حل میشه حالا قالب رو با برس چرب کنید و داخل یه ظرف بزرگ تر مقداری حبوبات بریزید و قالب رو به صورت کج بزارید و ژله انگور رو بریزید وقتی بست همین عمل رو برای باقی ژله ها تکرار کنید یعنی اول با شیر مخلوط کنید بعد داخل قالب بریزید من هر لایه رو حدود بیست دقیقه داخل فریزر گذاشتم تا ژله برنده بعد لایه بعد قالب که چرب باشه ژله راحت خارج میشه اول لبه های دسر و آزاد کنید بعد بشقاب و بزارید درب قالب و با یه حرکت برگردانید داخل ظرف سرو و تامام 😉. . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭