🥘 😋 🔸گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب كه گوشت بپزه شروع ميشه نخود هم بهتره كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبشو عوض كنين و پوستشو بگيرين اما من يه راه سريع بهتون ياد ميدم ده دقيقه بزارين تو زودپز نيم پز بشه بعد به راحتي آب خوردن پوستشو بكنين ميتونين درسته باشه ميتونين نصفش كنين مثه لپه بعد به گوشت اضافه كنيد نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل و دم كنيد و به خورش اضافه كنيد ، نيم ساعت آخر چندتا ليموعماني رو با چنگال سوراخ كنيد و بندازين داخل خورش يه تيكه هم چوب دارچين بزارين داخل خورش چون پودرش خورشو تيره ميكنه نمك و فلفلشو اندازه كنيد و يه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد اگر اگر دوست داشتين در آخر آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد كلا اين خورش خيلي خوش عطر و بو هست ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭