#ترش_واش 🥘 😋
🔸بادمجونا رو با اب نمکخیس کنید و بعد از یک ساعت آبکشی کرده ، سرخ کنید و کنار بذارید.
تکه های مرغ رو سرخ کنید و کنار بذارید
یه دونه پیاز تفت بدید فلفل زرچوبه و سه حب سیر له یا رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید. یک ق رب آلوچه( اگه نداشتید رب انار یا رب گوجه) برزید و تفت بدید و مرغ ها رو اضافه کنید.
۲۰۰ گرم سبزی ( ترش واش_گشنیز _نعناع_چوچاق_خالواش_چغندر) خرد و سرخ رو هم اضافهکنید. دو لیوان اب بریزید و بذارید با حرارت ملایم بپزه و خورشت جا بیفته. اواسط پخت نمک یادتون نره.
ده دقیقه آخر آبغوره با آب نارنج بریزید و تمام.
بادمجون و گوجه سرخ شده رو ده دقیقه آخر به
#خورشت اضافهکنید یا موقع سرو کنار خورشت بذارید.
اگر سبزی شمالی در دسترس نبود ، نعناع و گشنیز کافیه و هر سبزی معطر دیگهای که دوست داشتید اضافه کنید
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭