پودینگ نروژی یه دسر روستایی و کلاسیک نروژی که به صورت گرم سرو میشه و موقع سرو معمولا روی پودینگ مخلوط شکر و دارچین و کره ذوب شده میریزین...‌. شبیه روش سرو حلیم خودمون! مواد لازم شیر پرچرب 1 لیتر آرد 3/4 پیمانه (100 گرم) شکر 1/4 پیمانه (50 گرم) نمک 1/4 قاشق چایخوری کره 100 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری دارچین مقداری برای سرو شکر دانه ریز مقداری برای سرو کره ذوب شده مقداری برای سرو آرد ، شکر ، نمک، وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید. کره را ذوب و به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله‌ای باقی نماند. در همین مدت شیر را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید. شیر داغ شده را به تدریج به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس مایه را مجددا به قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود. پودینگ را در ظرفهای سرو بریزید و روی آن مقداری کره ذوب شده و دارچین و شکر بپاشید و سرو کنید. ‌❤️ 👇 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ @Culinary_love ╚══════════════╝