پودینگ نروژی
یه دسر روستایی و کلاسیک نروژی که به صورت گرم سرو میشه و موقع سرو معمولا روی پودینگ مخلوط شکر و دارچین و کره ذوب شده میریزین.... شبیه روش سرو حلیم خودمون!
مواد لازم
شیر پرچرب 1 لیتر
آرد 3/4 پیمانه (100 گرم)
شکر 1/4 پیمانه (50 گرم)
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره 100 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
دارچین مقداری برای سرو
شکر دانه ریز مقداری برای سرو
کره ذوب شده مقداری برای سرو
آرد ، شکر ، نمک، وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید.
کره را ذوب و به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا گلولهای باقی نماند.
در همین مدت شیر را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید.
شیر داغ شده را به تدریج به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس مایه را مجددا به قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.
پودینگ را در ظرفهای سرو بریزید و روی آن مقداری کره ذوب شده و دارچین و شکر بپاشید و سرو کنید.
❤️
#صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝