حلواارده ترنگ😋 پودرقند ۱پیمانه شیرخشک قنادی ۱پیمانه ارده ۱پیمانه پودرهل ۱ قاشق مرباخوری وانیل ۱/۸قاشق چایخوری ابتدا پودر قند و شیرخشک قنادی را الک کنید و ارده را هم کم کم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا بافتی منسجم شود. اگر حلوا نرم دوست دارید یک پیمانه ارده بریزید اگر خشک تر دوست دارید مقدار ارده رو کم کنید. دقت کنید ارده رگ تلخی نداشته باشه. وانیل و پودر هل رو اضافه کنید و ورز دهید. من از کنجد و خلال بادام داخل مواد حلوا هم ریختم ولی شما میتونید فقط برای تزیین استفاده کنید. در ظرفی پلاستیک پهن کنید و کنجد یا هر مغز دیگری که دوست داشتید کف قالب بپاشید. حلوا را در آن بریزید با دست به خوبی حلوا را فشرده کنید تا کاملا منسجم شود. با کنجد.پسته.خلال بادام تزیین کنید. ۶الی ۸ساعت در فریزر بزارید تا خودش را بگیرد و مزه اصلی حلوا ارده درست شود. نوش جان😋 🌟