آشپزخانه من 👩‍🍳
بورک غنچه
بورک غنچه مواد لازم برای 8-10 نفر: حدود 16 تا بورک درست میشه 4 عدد خمیر یوفکا مواد سس: 1/4 پیمانه روغن زیتون یا مایع 1/2 پیمانه آب 1 قاشق سوپ خوری آرد 1 قاشق سوپ خوری سرکه 1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین مواددداخل بورکها: پنیر و جعفری یا مواد گوشتی یا سیب‌زمینی و...(گوشت و سیب زمینی و .... باید قبلا پخته باشن) مواد روی بورکها: زرده تخم مرغ کنجد همه مواد سس رو باهم مخلوط کنین، یوفکا هارو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنین، هر کدومو مثل ویدیو بپیچونینو وسطشون 2 قاشق سوپ خوری از سس بریزین و بعد مواد دلخواه رو بزارین توشون، ببندین، برعکس کنین و داخل قالب مافین بزارین. بعد روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین ودر فر از قبل گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزین تا روشون سرخ شه. اگه مقدار سس کم باشه، بازم درست کنین و یا اینکه بجای 2 قاشق، 1 قاشق بریزین. 🌟