👈مواد لازم: 500 گرم گوشت گاو چرخ شده 1 پیاز رنده شده 2 حبه سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری پودر نان 1 تخم مرغ نمک ، فلفل ، زیره فلفل دلمه ای ریز خرد شده کمی 2 قاشق غذاخوری بلغور گندم 👈دستور تهیه: فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده و پیاز و سایر مواد مخلوط کرده و خوب ورز دهید. باید یک خمیر یکدست و چسبناک حاصل شود. سپس آن را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و در یخچال بگذارید تا چند ساعت استراحت کند. نیم ساعت قبل از پختن آن را بیرون بیاورید. آنها را مانند تصاویر فرم دهید و در روغن سرخ کنید. می‌توانید از ماهیتابه های شیار دار استفاده کنید تا روغن کمتری جذب کند ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅