آرد دو لیوان شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع سه چهارم لیوان آب جوش یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غذا پکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین نوک ق چ . تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید . با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. روی کیک هم که سس گاناش هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛