22.76M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آش رشته باید قشنگ لعابدار باشه، باید خوش اب و رنگ باشه، سبزی و رشته‌ش باید اندازه باشه، نعنا داغ و پیاز داغش به راه باشه اگر دورهمی هم باشه که چه بهتر🤌😋 چندتا نکته : ✅از عدس ریز استفاده کنید ✅همه حبوبات رو از ۲۴ ساعت قبل با یکی دو قاشق نمک خیس کنید و‌موقع استفاده آبکشی کنید ✅رنگ‌آش به مقدار سبزی و‌ زردچوبه‌ش هست ✅اگر دیدین رشته رو ریختین ولی اش هنوز اون لعاب مد نظرتونو نداره یکی‌دو قاشق آرد رو با نصف لیوان اب سرد مخلوط کنید تا آرد کاملا باز بشه و بعد به آش اضافه کنید و‌هم‌بزنین ✅حتما حتما اخر پخت پیاز داغ و‌نعنا داغ به آش اضافه کنید برای روی آش هم که خب جداگونه بذارین موادلازم،نخود نصف لیوان،لوبیاچیتی نصف لیوان،عدس ریز یک لیوان،سبزی آش خردشده ۳۰۰ گرم،رشته آش تقریبا دو‌سوم یک‌بسته،پیاز دو‌عدد بزرگ برای داخل آش،نعنا خشک ،نمک، فلفل، زردچوبه دو ق غ، پودر دارچین، کاری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛