#چیکن برگر😋😍😋
مواّد لـازِم🔻
سینه مُرغ چَرخ شُده/ دو تِکه یا ۳۰۰گِرَم
پیاز متوسط رَنده شُده/۲عَدَد
خَمیر وَسَط نان باگت/۲عَدَد
پودر سوخاری/ به میزان لازم
تُخم مُرغ/ به میزانِ لازم
آرد سِفید/ به میزانِ لازم
فِلفِل سیاه/ به میزانِ لازم
فِلفِل قِرمِز/ به میزانِ لازم
نَمَک/ به میزانِ لازم
سیر رَنده شُده/ ۲حَبّه
طَرزِ تَهیّه🔻
۱. به سینه یِ مُرغِ چَرخ شُده، پیازِ رَنده شُده و آب گرفته رو اضافه کن و وَرز بده.
۲. خَمیر وَسَطِ دوتا نون باگِت و سیر رَنده شُده رو اضافه کن و وَرز بده.
۳. فِلفِل سیاه،فِلفِل قرمز و نَمَک رو اضافه کن و ۲ الی ۳ دَقیقه وَرز بده.
۴. به مدّت ۴۵ دَقیقه داخلِ یَخچال قرارِش بده تا استراحت کنه.
۵. بَعد از اینکه از یَخچال دَرش آوردی، اوّل داخلِ آردِ سفید، بَعد تُخمِ مُرغ و بَعد داخلِ آردِ سوخاری بزن و داخلِ یکمی روغَن سُرخِش کن.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖
@ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒