3.56M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
😍😋 مواد لازم رولت - سفیده تخم مرغ 70 گرم - شکر 58 گرم - زرده تخم مرغ 36 گرم - آرد نول 60 گرم - خامه فرم گرفته 150 میلی لیتر در مرحله اول سفیده تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا سفیده کاملا فرم بگیه به زرده ها را ریخته و باهم مخلوط کرده و آرد را روی آن الک می کنیم و فولد میکنیم مواد را در سینی ریخته و روی آن پودر شکر الک کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد 12-15 دقیقه پخته شد - مواد رولت بیش از حد در فر نماند چون خشک میشود و موقع رول کردن ترک میخوره - بهتر قبل از اینکه با خامه فرم گرفته پوشش بدین کمی با شربت رولت را تَر کنین. روی نان رولت را خامه فرم گرفته زده و توت فرنگی بچینید و رول کنید 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒