کیک طبقه ای موادلازم:: تخم مرغ ۲ عدد آب ولرم نصف استکان(کمرباریک ترک) روغن مایع ۲ق غ شکر ۱ استکان آرد ۱لیوان پکینگ پودر ۱ ق چ وانیل نصف ق چ دوستداشتیدچیپس شکلاتی هم میتونید بریزید. طرز تهیه: ☺☺☺☺ تخم مرغ ها و شکر مخلوط کرده وبمدت ۶دقیقه هم بزنیدبعدروغن مایع بریزید مواد خشک را اول الک بکنید و کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید. کاغذ روغنی روتوقالبتون پهن بکنید و مواد را در قالب بریزید.😚😚😚 کیک را در فرکه از قبل در دمای 170 درجه گرم شده بذارید. دوستانم می تونید دو یا سه لایه کیک به همین حالت آماده کنید.🤗🤗🤗🤗 طرز تهیه کارامل: خامه ۲۰۰میلی لیتر شکلات شیری ۲۰۰گرم شکلات تخته ای۱۵۰گرم شکلات ها را خرد کرده و خامه را حرارت داده و اجاق را خاموش بکنیدوشکلات ها را توش بریزید و هم بزنید. حداقل 4-5 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد بشه بعدبا همزن یک دقیقه هم بزنید تا به حالت دلخواه در بیاید. 😎😎😎 دوستانم میتونیدکیک ها را با شیر خیس کنید. مثل کلیپ می توانید آن ها را شکل داده و روش روبا شکلات سفیدنرم شده پوشش بدهید.در انتها با شکلات سفید رنده شده و خامه ی زده شده تزئینش کنید. 🌟