کیک طبقه ای
موادلازم::
تخم مرغ ۲ عدد
آب ولرم نصف استکان(کمرباریک ترک)
روغن مایع ۲ق غ
شکر ۱ استکان
آرد ۱لیوان
پکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نصف ق چ
دوستداشتیدچیپس شکلاتی هم میتونید بریزید.
طرز تهیه: ☺☺☺☺
تخم مرغ ها و شکر مخلوط کرده وبمدت ۶دقیقه هم بزنیدبعدروغن مایع بریزید
مواد خشک را اول الک بکنید و کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
کاغذ روغنی روتوقالبتون پهن بکنید و مواد را در قالب بریزید.😚😚😚 کیک را در فرکه از قبل در دمای 170 درجه گرم شده بذارید.
دوستانم می تونید دو یا سه لایه کیک به همین حالت آماده کنید.🤗🤗🤗🤗 طرز تهیه کارامل:
خامه ۲۰۰میلی لیتر
شکلات شیری ۲۰۰گرم
شکلات تخته ای۱۵۰گرم
شکلات ها را خرد کرده و خامه را حرارت داده و اجاق را خاموش بکنیدوشکلات ها را توش بریزید و هم بزنید.
حداقل 4-5 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد بشه بعدبا همزن یک دقیقه هم بزنید تا به حالت دلخواه در بیاید. 😎😎😎
دوستانم میتونیدکیک ها را با شیر خیس کنید. مثل کلیپ می توانید آن ها را شکل داده و روش روبا شکلات سفیدنرم شده پوشش بدهید.در انتها با شکلات سفید رنده شده و خامه ی زده شده تزئینش کنید.
🌟