مواد لازم🔻
آرد: ۲ پیمانه
آردنخودچی: ۱ پیمانه
پودرقند: ۱ پیمانه
روغن جامد: به مقدار لازم
پودرهل: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱/۲ پیمانه
پودرکاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
آرد داخل تابه ریخته و با شعله ملایم تفت می دهیم، بعد از گرفته شدن خامی و کمی عوض شدن رنگ آرد شعله را خاموش می کنیم.
آرد تفت داده شده و آردنخودچی را الک می کنیم پودرقند، گلاب و پودرهل را داخل آن می ریزیم، روغن را کمی گرم کرده و کم کم به مواد اضافه و ورز می دهیم، این کار را تا حدی ادامه می دهیم که مواد شکل بگیره و به هم بچسبه.مواد را روی سینی به صورت یکدست پهن می کنیم.شکر و پودرکاکائو را همراه با کمی روغن روی شعله ملایم یا به روش بن ماری حل می کنیم و بعنوان تزئین روی مواد داخل سینی می ریزیم.از پودر پسته، پودرنارگیل و مغزهای مختلف می توانید برای تزئین استفاده کنید.
برشتوک ها را با توجه به سلیقه خود در اندازه های مختلف برش بزنید.
⚠️نکات🔻
آرد را باید مثل حلوا با شعله کم و به آرامی و با حوصله تفت بدید و مواظب باشید که نسوزه.روغن ولرم و باید کم کم اضافه کنید تا جایی که مواد شکل بگیره و از هم وا نره.
برشتوک می توانید دو لایه یا دو طبقه درست کنید فقط کافی مواد نصف کنید و به یه لایه پودر کاکائو اضافه کنید.برای برش زدن برشتوک صبر کنید کاکائو روی سطح سفت شود.از دست یا قالب شکلات برای شکل دادن برشتوک می توانید استفاده کنید.
🌟