مواد لازم🔻 آرد: ۲ پیمانه آردنخودچی: ۱ پیمانه پودرقند: ۱ پیمانه روغن جامد: به مقدار لازم پودرهل: ۱ قاشق مرباخوری شکر: ۱ قاشق غذاخوری گلاب: ۱/۲ پیمانه پودرکاکائو: ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 آرد داخل تابه ریخته و با شعله ملایم تفت می دهیم، بعد از گرفته شدن خامی و کمی عوض شدن رنگ‌ آرد شعله را خاموش می کنیم. آرد تفت داده شده و آردنخودچی را الک می کنیم پودرقند، گلاب و پودرهل را داخل آن می ریزیم، روغن را کمی گرم کرده و کم کم به مواد اضافه و ورز می دهیم، این کار را تا حدی ادامه می دهیم که مواد شکل بگیره و به هم بچسبه.مواد را روی سینی به صورت یکدست پهن می کنیم.شکر و پودرکاکائو را همراه با کمی روغن روی شعله ملایم یا به روش بن ماری حل می کنیم و بعنوان تزئین روی مواد داخل سینی می ریزیم.از پودر پسته، پودرنارگیل و مغزهای مختلف می توانید برای تزئین استفاده کنید. برشتوک ها را با توجه به سلیقه خود در اندازه های مختلف برش بزنید. ⚠️نکات🔻 آرد را باید مثل حلوا با شعله کم و به آرامی و با حوصله تفت بدید و مواظب باشید که نسوزه.روغن ولرم و باید کم کم اضافه کنید تا جایی که مواد شکل بگیره و از هم وا نره. برشتوک می توانید دو لایه یا دو طبقه درست کنید فقط کافی مواد نصف کنید و به یه لایه پودر کاکائو اضافه کنید.برای برش زدن برشتوک صبر کنید کاکائو روی سطح سفت شود.از دست یا قالب شکلات برای شکل دادن برشتوک می توانید استفاده کنید. 🌟