😍😋 سینه مرغ یک عدد پنیر چدار نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده ۳ ق غ سیر یک حبه پیاز داغ ۲ ق غ کره یک ق غ زردچوبه و فلفل و آویشن تخم مرغ یک عدد رشته کادایف خشک مواد سس پنیری : پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم سس فلفل تند یک ق غ سس کچاب ۳ ق غ سینه ی مرغ را اندازه ی حبه ی قند برش داده با پیاز و سیر بپزید بگذارید آبش کشیده شود و خنک شود . مرغ پخته را در میکسر یا غذاساز بریزید پیاز داغ، جعفری، گشنیز، سیر، ادویه، پنیر چدار و کره را اضافه و مواد را میکس کنید . از مواد ۲ ق غ پر جدا کرده و روی نایلون فریزر فرم بستنی بدهید و یک چوب بستنی داخلش بگذارید .مواد خیلی قطور و یا نازک نباشد.2 ساعت در فریزر بگذارید . رشته کادایف را خرد کنید و با روغن تف دهید تا رنگش طلایی شود مواظب باشید چون کادایف سریع می سوزد. پنیر خامه ای و سس تند و سس کچاب را با هم مخلوط کنید. دو طرف مرغ چوبی را درون تخم مرغ زده شده بزنید و در روغن سرخ کنید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود بعد از خنک شدن با دست یا چاقو سطح مرغ را به سس پنیری آغشته می کنیم در رشته های کادایف می زنیم تا از کادایف پوشیده شود 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒