#مرغ_پرتقالی🥘
.
🌀مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید.
🔆هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه.
.
🌈طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید.
🥘مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن.
در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید.
🔘بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه