. . (حرف ت با تشدبد تلفظ میشود)غذای ترکی است و بیشتر آن را به نسبت میدهند تا از آنجایی که در این غذا شیر به کار رفته که در ترکی سوت نامیده میشود این غذای خیلی خیلی خوشمزه را سوتی پلو یا به قول فارس ها مینامند. طرز تهیه: ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید. نکات: ۱)در تبریز این غذا به همراه مغزها و آلو و کشمش هم طبخ میشود. ۲)میتوانید به جای ماهی از تن ماهی یا گوشت یا مرغ هم استفاده کنید. ۳)بهترین نوع ماهی برای سرو با سوتی پلو ماهی دودی است. ۴)این غذا در سررفتن و کثیف کردن گاز بسیار بد سابقه است مرتب آن را هم بزنید و خوب دقت کنید! حتما با حرارت کم بپزید تا خوشرنگی داشته باشید.