#کلوچه
مواد لازم:
1) 150 گرم کره ی به دمای اتاق رسیده
2) نصف لیوان چایخوری روغن مایع ( لیوان چایخوری = 125 ml )
3) یک لیوان شکر ( لیوان =220 ml )
4) یک عدد تخم مرغ
5) نصف ق.چ بکینگ پودر
6) 5 گرم وانیل
7) 3 الی 3/5 لیوان آرد ( کم کم بریزید )
برای آغشته کردن :
یک لیوان پودرنارگیل تفت داده شده
مربای بِه یا هر مربایی که دوست دارید
طرز تهیه :
ابتدا داخل تابه ای پودرنارگیل رو با شعله ی کم تا رنگش عوض بشه تفت بدید کنار بزارید تا خنک بشه سپس داخل ظرفی به غیر از آرد تمام مواد رو با هم مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید از خمیر گوله هایی به بزرگی گردو بردارید و روش یک گودی درست کنید داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده دمای 170 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید بعد از اینکه کلوچه ها کامل خنک شد اطرافش رو ابتدا به مربا آغشته کنید سپس به پودرنارگیل تفت داده شده آغشته کنید وسطش از تکه های مربا قرار بدید.