مواد لازم :  پودر بادام دو پیمانه یا دویست و پنجاه گرم  پودر قند یک پیمانه یا صد و چهل گرم  گلاب و زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم طرز تهيه  این شیرینی همان شیرینی توت است که می تونید شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید اما من به این شکل درست کردم. ابتدا پودر قند و بادام را مخلوط کرده بعد گلاب را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که کمی حالت خمیری داشته باشه و در دست قابلیت شکل پیدا کنه.بعد زعفران غلیظ را اضافه می کنید و با دست ورز می دهیم تا یک دست بشه.اگر خیلی حالت خميري پیدا کرد کمی پودر بادام اضافه کنید.من بعدش داخل قالب سیلیکونی ریختم و با دست فشرده کردم و حدود نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد از قالب به راحتی جدا می شه.می تونید در دست به شکل توت یا میوه های دیگر شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید و می شه داخلش رنگ خوراکی بریزید و خمیر را به رنگ دلخواه در بیارید.بعد از درست شدن باید در ظرف در بسته نگهداری بشه تا خشک نشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani