#مزه_دار_كردن_ماهى
🔷مواد لازم
🔹يك پيمانه آرد معمولى
🔹نمك به ميزان لازم
🔹زعفران براى هر يك عدد ماهى يك ق غ خ
🔹فلفل و زردچوبه هم يك ق چ خ
اول ماهى رو تميز شسته و پولكاشو گرفته و بزاريد تا كاملا ابش چكيده بشه
بعد استخوانش رو ميگيرم و كاملا ماهى رو باز و با ي قاشق زعفران با كمك برس رومال كرده و كمى نمك روش ميپاشيم
حالا يه پيمانه آرد و يك ق غ خ زردچوبه و فلفل رو با هم مخلوط كرده و رو ماهى پاشيده و بازگوشت كوب يا بيفتك كمى اروم روش ميكوبيم و يك ربع استراحت ميديم
كمى روغن رو تو ماهيتاته ميريزيم وقتى كمى داغ شد يك ق غ خ زردچوبه اضافه و ماهيتابه رو يه چرخش ميديدم و اول قسمت روى ماهى رو توش پهن ميكنيم و ميزاريم سرخ و برشته بشه
ماهى رو تا مطمئن نشديد ك كاملا برشته شده برنگردانيد وقتى روش به خوبى سرخ شد با كمك دو كفگير به پشت برگردانده تا حسابى برشته و سرخ بشه ماهى رو اول با شعله زياد و بعد متوسط كنيد ك روغن زياد به اين ور و اون ور نپاشه فقط زياد كم نباشه ك ماهى نرم و از هم جدا شه كاملا شعلش رو به زيادى يعنى نه زياد ك بسوزه و نه زياد ك نرم بشه
.