#شکلات_نارگیلی
شکلات نارگیلی
پودر نارگیل ۲ پیمانه
شیر عسلی حدودا نصف قوطی ( ممکنه کمتر یا بیشتر لازم باشه)
شکلات برای کاور ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل و شیرعسلی رو مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد
داخل رینگ مستطیلی کیسه فریزر میزاریم و روش موادمون رو پهن میکنیم و پالت صاف میکنیم
داخل فریزر میزاریم تا سفت بشه به اندازه دلخواه برش زده
شکلات را ذوب و با روغن مایع مخلوط میکنیم و نارگیل ها رو کاور میکنیم.