ماهی رو خوب تمیز کردم و شستم بعد بمدت دو ساعت تو مخلوط آبلیمو،پیاز،نمک،فلفل سیاه و مقداری زعفروان بخاطر خوشرنگ شدنش( زعفرون به دلخواه) خوابوندم روشو سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال.برای سرخ کردنش باید روغن رو داغ کرده اول شعله رو زیاد کردم دو طرفش رو کمی سرخ کردم بعد شعله رو کم کردم و با حرارت ملایم بمدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا مغز پخت و برشته بشه. شوید_پلو برنج رو دو ساعت تو آب خیس دادم.برنج رو در آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه بعد از آبکشی یه لایه برنج و یه لایه شوید رواضافه کردم همینطور تا اخر ادامه دادم بعد روغن داغ رو روش ریختم و گذاشتم دم بکشه. @ashpazy_irani