#پودینگ_موز_و_بیسکویت
میوه ادب ، خوش اخلاقی است. امام علی (ع) (غررالحکم)
آشپزی خاص
سلام اومدم با یه دسر خیلی خوشمزه و دوست داشتنی 😋😋🤗🤗 با مواد راحت 🌺
بیسکویت پتی بور یک بسته
موز ۱ عدد
شیر ۲ لیوان
شکر ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ
موز رو خرد کردم . موز خرد شده همراه شیر ، نشاسته ذرت ، شکر ، زرده تخم مرغ رو داخل مخلوط کن ریختم و همه رو با هم میکس کردم . بعد داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه . بعد از حرارت برداشتم و خامه رو اضافه کردم و ترکیب کردم .
بیسکویت رو هم پودر کردم .
داخل جام ها اول از مواد پودینگ موز ریختم و بعد روش بیسکویت پودر شده و دوباره مواد پودینگ ، به این شکل لایه به لایه ریختم .
از گردوی خرد شده هم در لایه ها استفاده کردم و در آخر روش شکلات چیپسی و گردو قرار دادم .
سه چهار ساعتی یخچال قرار دادم و بعد آماده است.
این میزان مواد برای ۳ تا ظرف میشه .
.