13.62M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
من برنج نیم دونه نداشتم اما اصلا مهم نیست برنج شستم آبشو گرفتم با پودر زعفرون مخلوط کردم و نیم ساعت موند این کار باعث میشه برنج طعم و عطر بی‌نظیری میگیرم موادلازم: ۱ پ برنج ۹ پ آب زعفرون به مقدار لازم نصف پ گلاب پودر هل شکر ۱/۵ پ اگر دوست داشتید میتونید بیشترش کنید اما کمترش نکنید بیمزه میشه ۲۵ گرم کره ۲ ق. غ روغن ی تیکه کوچولو نبات ✅حتما شعله ی اولیه زیاد باشه تا بجوشه و بعد شعله رو کم کنید ✅حتما کف روشو بگیرید که شله زرد با کیفیت تری داشته باشید ✅حتما شکرو بعد له شدن و شکوفه شدن کامل برنج اضافه کنید و دائم همش بزنید که ته نگیره ✅نصف زعفرون دم شده رو اول و نصف بقیشو ۵ دقیقه آخر اضافه کنید ✅همینطور گلاب و پودر هلو آخر سر اضافه کنید که عطرش نپره ✅نبات و روغن براق و خوشرنگ میکنه ✅کره خوش عطرش میکنه ✅یک ربع آخر با شعله پخش کن و در بزارید دم بکشه و شعله ی خیلی کم