من برنج نیم دونه نداشتم اما اصلا مهم نیست
برنج شستم آبشو گرفتم با پودر زعفرون مخلوط کردم و نیم ساعت موند این کار باعث میشه برنج طعم و عطر بینظیری میگیرم
موادلازم:
۱ پ برنج
۹ پ آب
زعفرون به مقدار لازم
نصف پ گلاب
پودر هل
شکر ۱/۵ پ اگر دوست داشتید میتونید بیشترش کنید اما کمترش نکنید بیمزه میشه
۲۵ گرم کره
۲ ق. غ روغن
ی تیکه کوچولو نبات
✅حتما شعله ی اولیه زیاد باشه تا بجوشه و بعد شعله رو کم کنید
✅حتما کف روشو بگیرید که شله زرد با کیفیت تری داشته باشید
✅حتما شکرو بعد له شدن و شکوفه شدن کامل برنج اضافه کنید و دائم همش بزنید که ته نگیره
✅نصف زعفرون دم شده رو اول و نصف بقیشو ۵ دقیقه آخر اضافه کنید
✅همینطور گلاب و پودر هلو آخر سر اضافه کنید که عطرش نپره
✅نبات و روغن براق و خوشرنگ میکنه
✅کره خوش عطرش میکنه
✅یک ربع آخر با شعله پخش کن و در بزارید دم بکشه و شعله ی خیلی کم