🌸بامیه مجلسی زعفرانی
۱٫۱٫۳لیوان آب...۱لیوان ارد_دوتا ونیم تخم مرغ_یه قاشق عسل_وانیل کمی_کره ۵۰گرم ..آب وکره رو میزاریم به جوش بیاد..وقتی دورش شروع به جوش زدن کرد..آرد رو اضافه کنید..وکامل هم بزنید تا یکدست بشه حتما با قاشق چوبی..تا جایی هم میزنیم تا یجا جمع بشه..بعد خمیر رو روی تخته کامل باز میکنیم تا خنک بشه..داغیش از بین بره ..بعد که خمیر کمی ولرم بود حدود بیست دقیقه اینا..داخل ظرف همزن ریخته ..همراه وانیل..دوق عسل،وتخم مرغا رو یکی یکی اضافه کرده با همزن میزنیم...خمیر رو داخل قیف میریزیم ..توی روغن سرد ..بعد میزاریم روی حرارت...وقتی سرخ شدن...بامیه ها رو داخل شهدی که از قبل آماده کردین میریزیم..دقت کنید شهد گرم باشه ..نه سرد که خمیر نشه بامیه ها..نه داغ که شربت به داخلش نفوذ نکنه..🌹