(۴ نفر) 😍 ۴۰۰ گرم گوشت بره ۲ عد د پیاز ۳ حبه سیر ۴ عد د گوجه فرنگی ۴ عد د سیب زمینی ۲ ق.س رب گوجه فرنگی ۱ ق.س جعفری خرد شد ه به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه 🍲دستورتهیه 🍲 برای این آبگوشت باید از ۸ ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید. به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید. گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید. بعداز ۸ ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید. ۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد. وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید. گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.