طرز تهیه تاکو ماهی😍 🔺مواد لازم: کلم (رنده شده) ۱/۲ پیمانه فلفل قرمز خرده شده ۱ عدد هویج رنده شده ۱/۲ پیمانه نان تورتیلا یا پیتا۸-۶ عدد نمک۱/۲ قاشق چایخوری آرد کامل۱/۳ پیمانه روغن سرخ کردنی ۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی۱ قاشق چایخوری سس مایونز۱/۲ پیمانه لیمو ترش۳ عدد ماهی تیلاپیا۴۵۰ گرم 🔺طرز تهیه : ماهی را بشویید و خشک کنید. برای تهیه سس لیمو، آب لیموها را بگیرید و داخل کاسه بریزید، مایونز و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. ۱/۳ پیمانه از سس را در کاسه ای دیگر بریزید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. در یک بشقاب گود آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را داخل آرد بزنید و سپس داخل روغن سرخ کنید. برای هر طرف ۲ تا ۴ دقیقه کافی است. نان های پیتا را باز کنید، ماهی، کلم، هویج و فلفل را داخل نان ها بگذارید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.