مواد لازم · گوشت چرخ‌كرده يك كيلوگرم · پياز متوسط دو عدد · فلفل دلمه‌اي قرمز سه عدد · نمك و فلفل به ميزان لازم · پياز بزرگ يك عدد · جعفري سه قاشق غذاخوري · گوجه‌فرنگي سه عدد · سماق يك قاشق غذاخوري · آب‌ليموي تازه دو قاشق غذاخوري · نمك و فلفل به ميزان لازم · روغن زيتون يك قاشق غذاخوري دستور پخت1. گوشت چرخ‌كرده را به همراه پياز رنده‌شده كه آب آن گرفته شده است و نمك، فلفل و فلفل دلمه‌اي نگيني‌شده مخلوط كرده و ورز دهيد. آنها را به صورت سوسيس در آورده، در روغن سرخ كنيد و بگذاريد تا روغن آن گرفته شود.2. براي سالاد پيازها را خلالي و گوجه‌فرنگي را به صورت نگيني همراه با سماق آب ليمو، نمك، جعفري، فلفل و روغن زيتون مخلوط کنيد. آن‌گاه كباب‌ها را داخل نان مخصوص تركيه‌اي قرار داده و روي آنها سالاد بريزيد و به صورت لقمه‌اي ميل كنيد ‎‌‌