فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 4 تخم مرغ 1.5 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان چای سرد تازه دم شده (200 میلی) 2 قاشق غذاخوری کاکائو 1 قاشق چای خوری وانیل 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری دارچین آرد 2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم حدود 4-5 دقیقه با میکسر مخلوط میکنیم .( این قسمت را خیلی خوب هم بزنید) در ادامه چای و روغن مایع را هم افزوده، مابقی مواد خشک را هم الک کرده و اضافه میکنیم. آرد به اندازه 2 لیوان میریزیم، بعدها اگر نیاز شد میتوانید آرد بیشتری هم اضافه کنید. تمام این مواد را با درجه پایین تا وقتیکه مواد باهم مخلوط شوند هم میزنیم. 1 قاشق غذاخوری آرد هم دوباره اضافه کردم. . قالب را کاملا چرب کرده و مخلوط را داخل ان میریزیم. فر را در دمای 175 درجه گرم میکنیم و کیک را تا زمانیکه کاملا پخته شود میپزیم. بعد از پخت حدود 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود؛ سپس از قالب خارج کنید. اگر بخواهید حدود 80-100 گرم شکلات را به روش بنماری ذوب کرده و روی کیک میریزیم. با هرچیز دیگری هم میتوانید تزئین کنید. نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]