گل کلم .کلم . هویج. سیر. کرفس .فلفل تند.و ... میشوریم ریز میکنیم میریزیم رو پارچه تمیز تا خشک بشه آب گوجه رو میگیریم میزاریم کمی کنار جوش بشه وکمی سرکه تو آب گوجه مخلوط میکنیم نمک ادویه ترشی دوست داشتی میزنی نداشتی نزن ولی خوش عطر می‌کنه. سیاه دانه من میریزم بادمجون رو میزاریم رو گاز کمی زردچوبه میزنم برا خوش رنگیش کمی نرم شد میریزیم تو سبد تکه تکه میکنیم میریزیم همه رو داخل دبه برا عطرش من لابلاش سبزی جعفری خشک ریختم یه شب در دبه باز باشه برا سر نره یا هرچی نمکشو تست میکنی درشو می‌بندی و منتظر آماده شدنش میشی ببخشید اگه واضح تر توضیح ندادم. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]