6-7 سیب زمینی متوسط😍😋
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری نمک
نصف لیوان شیر چای
برای مواد گوشتی
نصف کیلوگرم سینه مرغ
1 فلفل قرمز سرپوشیده
2 فلفل سبز
1 پیاز
2 میخک سیر
4 گوجه فرنگی (دو عدد از آنها خرد شده و دو عدد رنده شده)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک ، فلفل ، آویشن
پنیر چدار برای بالا
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک ، فلفل
👉 تهیه غذا
سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را به 2 در 3 برش می دهیم. بیایید کره و نمک شیر و مایه را اضافه کنید تا کاملا پوره شوند.
برای سس مرغ؛ گوشت مرغ را در ماهیتابه بریزیم. روغن را اضافه می کنیم ، درب آن را می بندیم و می پزیم تا آب جذب شود. فلفل ، پیاز و رب گوجه فرنگی را که روی آن تکه تکه کرده بودید اضافه کنید و کمی بیشتر آنرا بپزید. سپس گوجه فرنگی ، سیر و ادویه ها را اضافه کنید.
یک لایه مرغ و یک لایه سیب زمینی بریزید و روی آن پنیر رو بذارید.
بیایید آن را در فر با دمای 220 درجه نگه داریم تا سفید شدن آن ذوب شود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]