شیرینی_کشمشی خوش بافت و خوشمزه 😋😋
این نمونه شیرینی نسبت به نمونه بازاریش بافت نرمتری داره و در واقع اصیلتره👌
بعد از پخت وقتی کاااملا خنک شد بذارید تو ظرف دربدار تا همونجور نرم و خوشمزه بمونه
بچه ها این شیرینی ها رو میتونید تو فر دستساز یا تابه های دربدار هم بپزید👌
مواد لازم👇
پودر قند ۱ پیمانه
آرد قنادی ۱ و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ ق م
کشمش پلویی ۱ پیمانه
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
نکته👇
۱. اگر کشمشهاتون رو از قبل نیم ساعت خیس بدین و بعد کاملا خشک کنید و برا شیرینی استفاده کنید خوشمزه تر میشه☺️
۲. درجه فر باید پنج درجه از دمایی که کیک میپزید کمتر باشه مثلا اگر با ۱۸۰ میپزید بذارید رو ۱۷۵ ، ۱۰ دقیقه الی یه رب که بپزه و اطراف و زیرش طلائی بشه کافیه. نوش جان❤️
۳. پودر قندتون رو الک کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]