راز کشدار شدن ذرت مکزیکی
مواد لازم
ذرت: ۵۰۰ گرم🌽
قارچ: ۳۰۰ گرم🍄
پنیر: یک پیمانه (هرچی بیشتر بهتر)🧀
ادویه ها: نمک،فلفل،آویشن، پودر سیر 🌶️
سس مایونز: ۳ ق غ
سس هزارجزیره: ۳ ق غ
آبلیمو: برای جلوگیری از سباه شدن قارچ یک ق چ
کره ۲۰ گرم
مهمترین راز کش دار شدن پنیر پیتزا اینه که حتما به دمای محیط برسه و یخ زده نباشه و سرد نباشه زودتر بذارین بیرون از فریزر تا یخش باز بشه
👩🍳
@ashpazy_irani