20.11M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
راز کش‌دار شدن ذرت مکزیکی مواد لازم ذرت: ۵۰۰ گرم🌽 قارچ: ۳۰۰ گرم🍄 پنیر: یک پیمانه (هرچی بیشتر بهتر)🧀 ادویه ها: نمک،فلفل،آویشن، پودر سیر 🌶️ سس مایونز: ۳ ق غ سس هزارجزیره: ۳ ق غ آبلیمو: برای جلوگیری از سباه شدن قارچ یک ق چ کره ۲۰ گرم مهم‌ترین راز کش دار شدن پنیر پیتزا اینه که حتما به دمای محیط برسه و یخ زده نباشه و سرد نباشه زودتر بذارین بیرون از فریزر تا یخش باز بشه 👩‍🍳@ashpazy_irani