نان خرمایی پاپیونی کره ۶۰گرم تخم مرغ ۱عدد شکر ۳۰ گرم شیر ولرم ۱۲۵م ل مایه خمیر فوری ۷گرم نمک یک چهارم ق چ آرد فانتزی ۳۵۰ گرم مواد میانی خرمای چرخ شده ۳۰گرم کنجد ۳۰ گرم دارچین یک ق چ زنجبیل یک دوم ق چ رومال زده تخم مرغ ۱عدد شکر اق چ و کمی زعفران طرز تهیه مایه خمیر +شیر ولرم + ۱ق چ از شکر را باهم ترکیب میکنیم در طرف رو میزاریم تا عمل بیاد در کاسه ایی مابقی شکر +تخم مرغ + کره نرم+ نمک را باهم ترکیب میکنیم کمی از آرد را اضافه و هم میزنیم سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه و دوباره هم میزنیم سپس باقی مانده آرد را کم کم اضافه تا خمیر جمع بشه خوب ورز میدیم تا خمیر به دست نچسپه ولی گیر داشته باشه در حال گرم میزاریم تا حجم آن ۲ برابر بشه مواد میانی خرمای دشتستان خوب له میکنیم کنجد و ادویه ها رو بهش اضافه میکنم سپس مابین ۲کیسه فریزر چرب شده میزاریم با وردنه پهن میکنیم سپس کاتر گرد میزنیم و داخل یخچال میزاریم چونه هایی ار خمیر بر میداریم پهن میکنیم به قطر ۳تا ۴میل و کاتر گرد میزنیم کاتر خمیر باید از کاتر خرما بزرگتر باشه روی خمیر از خرمای کاتر زده میزاریم روی خمیر میزاریم به شکفتیم دایره میبندیم مثل پیراشکی از سمت باز خمیر یک برش ۸ مانند میزنیم و مثل پاپیون به سمت عقب بر میگردانیم دوباره به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدیم سپس رومال میزنیم روش کنجد میپاشیم در فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه 🌟