2.84M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
اینم از کیک پیتزای🍕 پودر خمیر مایه ۲ ق چ خ شکر ۳ ق چ خ شیر پرچرب یا اب یک لیوان اب ولرم یک چهارم پیمانه روغن مایع ۵ ق غ خ نمک نصف ق غ خ تخم مرغ یک عدد ارد سفید نیم کیلو 👇👇👇 پودر خمیر مایه+یک چهارم پیمونه آب ولرم+ یه ق شکر رو مخلوط کرده و روی ظرف رو می پوشونیم تا ده تا پونزده دقیقه مخمر به عمل بیاد. توی ظرفی دیگه تخم مرغ زده شده رو با شیرولرم یا آب ولرم بقیه شکر و نمک .روغن مایع و مخمر عمل اومده رو با هم قاطی می کنیم و به ارومی ارد رو بهش اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبه .ده دقیقه ورز می دیم و ظرفی رو چرب می کنیم خمیر رو توش می زاریم جای گرم تا دوساعت که پف کنه