اینم از کیک پیتزای🍕
پودر خمیر مایه ۲ ق چ خ
شکر ۳ ق چ خ
شیر پرچرب یا اب یک لیوان
اب ولرم یک چهارم پیمانه
روغن مایع ۵ ق غ خ
نمک نصف ق غ خ
تخم مرغ یک عدد
ارد سفید نیم کیلو
👇👇👇
پودر خمیر مایه+یک چهارم پیمونه آب ولرم+ یه ق شکر رو مخلوط کرده و روی ظرف رو می پوشونیم تا ده تا پونزده دقیقه مخمر به عمل بیاد.
توی ظرفی دیگه تخم مرغ زده شده رو با شیرولرم یا آب ولرم بقیه شکر و نمک .روغن مایع و مخمر عمل اومده رو با هم قاطی می کنیم و به ارومی ارد رو بهش اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبه .ده دقیقه ورز می دیم و ظرفی رو چرب می کنیم خمیر رو توش می زاریم جای گرم تا دوساعت که پف کنه