#لازانیا_کالباس
خمیر لازانیا: ۱بسته کالباس: ۳۰۰گرم سس سفید: ۱پیمانه قارچ سرخ شده: ۳۵۰گرم پیاز سرخ شده: ۳قاشق سوپخوری آب مرغ: ۱پیمانه پنیر پیتزا: ۲۰۰گرم رب گوجه فرنگی: ۲قاشق سوپخوری نمک، فلفل و روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
خمیر لازانیا را آبکش کنید. کالباس را حلقه حلقه نموده و قارچ و پیاز را با آن مخلوط کنید و چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. در این فاصله رب و آب مرغ را به آن اضافه کنید. سپس ظرف را چرب کرده و یک لایه خمیر، یک لایه از مایه، سس سفید و پنیر را به ترتیب روی هم قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا خمیر لازانیا تمام شود.
در آخر روی لازانیا پنیر رنده شده بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani