#کوفته_تبریزی
بااین دستور یه کوفته ی خیلی پوک و عالی وخوشمزه خواهین داشت تخم مرغ و آردم نمیخواد
نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که دراینصورت کوفته ترک خواهدخورد.
گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه وپوک نخواهد بود
لپه و برنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره
قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه ی چرخ شده باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه توفیلم من هم کاملاً مشخصه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت
دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط شد
بقیه ی کوفته هارو جداداخل کیسه فریزر میزارم وبعد فریز میکنم و طی یه ماه تا۴۰ روزم استفادشون میکنم برا وقتهایی که مهمون ناخونده دارم
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام)
سبزی شامل ۳۰۰گرم تره و مرزه تازه ریز خرد شده و یا۱ قاشق مرزه خشک یه کم ترخون هم بزنین عالی میشه
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
برامغز کوفته
پیاز داغ + زرشک، گردو، تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا
آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین