مواد برای فیله حلزونی
بخش دوم
۱- فیله مرغ
۲-روغن ۳ ق غ
۳- آب لیمو ترش ۲ق غ
۴- پیاز رنده شده ۱ عدد
۵- نمک و فلفل
✅ بعد از مزه دار کردن فیله ها بهتره چند ساعت زمان بدید تا مزه مواد به خورد هم بره
✅ برای حلزونی کردن فیله ها از سمت باریک فیله شروع به رول کنید
✅ مواد مرینیت رو کف تابه بریزید تا هم جوجه ها نرم و آبدار بمونن وهم در نهایت ی سس پیاز کامل خوشمزه داشته باشید
✅ در نهایت کمی زعفزون وکره به فیله ها میزنیم
🟥 سیب زمینی خلالی
سیب زمینی را به هر طریق که میتونید به شکل خلال ظریف برش بزنید و در مخلوط آب ،یخ و نمک قرار بدید و بعد از خارج کردن از آب بوسیله پارچه نم گیری کنید و در روغن ( ترجیحا ظرف کوچک که روغن شناور باشد ) سرخ کنید
🟥🟥 برای اینکه سیب زمینی خوش رنگ تر باشد کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید
🌟