فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا حلوا انقدر خاص دیده بودین جان من😎 خودشم هفت لای زعفرانی 👌 هم‌خوشگله🤌 هم بینظیره 🥰 والا مگه نه؟ . چند تا قلق داره کافیه اونارو بدونی بعد کار کردن با نان میکادو یا همون نان بستنی خیلی برات راحت میشه 👍 حلوایی که قراره استفاده کنین باید یه کم گرم باشه خیلی نه ها یکم گرم باشه که به نان بچسبه فقط همین👌 شهد یا روغن حلوایی که استفاده میکنین نباشه زیاد باشه استاندارد باشه نه کم نه زیاد 🙋‍♀️ شهد زیاد باشه خمیر میکنه نان میکادو رو 😎 روغن زیاد باشه هم خمیر میکنه هم کلا ظاهر حلوا خراب میشه و رنگ میگیره😎 به نان میکادو به هیچ وجه آب نمیزنیم👌 من این حلوا رو هفت لا کردم 🥰بنظرم ایده جذابی میشد و اجراش کردم و خدارو شکر نتیجه فوق العاده شد🤌 فقط لایه حلوا رو ضخیم نزنین لطفا 🙏 🌟