تا حالا حلوا انقدر خاص دیده بودین جان من😎
خودشم هفت لای زعفرانی 👌
همخوشگله🤌
هم بینظیره 🥰
والا
مگه نه؟
.
چند تا قلق داره کافیه اونارو بدونی بعد کار کردن با نان میکادو یا همون نان بستنی خیلی برات راحت میشه 👍
حلوایی که قراره استفاده کنین باید یه کم گرم باشه خیلی نه ها یکم گرم باشه که به نان بچسبه فقط همین👌
شهد یا روغن حلوایی که استفاده میکنین نباشه زیاد باشه استاندارد باشه نه کم نه زیاد 🙋♀️
شهد زیاد باشه خمیر میکنه نان میکادو رو 😎
روغن زیاد باشه هم خمیر میکنه هم کلا ظاهر حلوا خراب میشه و رنگ میگیره😎
به نان میکادو به هیچ وجه آب نمیزنیم👌
من این حلوا رو هفت لا کردم 🥰بنظرم ایده جذابی میشد و اجراش کردم و خدارو شکر نتیجه فوق العاده شد🤌
فقط لایه حلوا رو ضخیم نزنین لطفا 🙏
#حلوا
🌟