من اومدم با یه اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه امیدوارم که خوشتون بیاد برای خمیرش از خمیر جادویی استفاده کردم که قبلا دستورشو تو پیج گذاشتم تو ردیفای پایین
👈
#خمیر_جادویی
#اشترودل
برای موادش هم اول پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم.پس از اینکه پیازمون سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و ادویه میزنیم(زردچوبه،کاری،فلفل سیاه کمی نمک) تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، قارچ را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم در پایان رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود.حال کمی از خمیر را با وردنه باز میکنیم و به شکلهایی که در عکسهای بالا براتون گذاشتم درست میکنیم و برای مواد داخل اشترودل ابتدا خمیر رو باز میکنیم سپس سس کچاپ می زنیم بعد کمی پنیر پیتزا بعد گوشت و قارچ و بازم پنیر و بعد گیس مانند یا به هر شکلی که دوست دارید طبق عکسهایی که گذاشتم
#ورق_بزنید خمیر رو که برش زدیم جمع میکنیم و سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ و یک ق مرباخوری زعفران دم کرده ویک قاشق روغن مایع رومال میزنیم و در فر که از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه میپزیم.
.برای مواد داخل از سوسیس مرغ یا هرچیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید من چون تو غذاهای فستفودی از گوشت خوشم نمیاد سویا استفاده کردم😊
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani