. برای تهیه خورش کنگر: پیازوتف میدم تا سبک وشیشه ای بشه بعدزردچوبه وفلفل سیاه اضافه میکنم عطرادویه ها که بلندشد گوشت رواضافه میکنم تا با پیازوادویه حسابی تف بخوره وآبش کشیده شه.مقدارکافی آب اضافه میکنم ومهلت میدم گوشت بپزه. وقتی دوسوم زمان پخت گوشت گذشت نعناع-جعفری سرخ شده بهمراه کنگرتف داده شده به خورش اضافه میکنم بهمراه نمک.واجازه میدم روی شعله ملایم خورش جابیفته. . برای چاشنی خوراکهاوخورشها سخت گیرنیستم .لیموی تازه یاآبغوره یاآب نارنج تازه هرکدوم توخونه باشه استفاده میکنم. . برای خورشهایی که نعناع جعفری داره مثل کرفس،کنگر،چاقاله بادام،گوجه سبزو...بهتره کمی هم سبزی قورمه سبزی سرخ شده اضافه کنیم تا خورش لعاب دارباشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani