کاپ کیک کرمدار تخم مرغ دوعدد شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شکرنصف لیوان بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آردسمولینا یک لیوان ارد شیرینی نصف لیوان کرم کاپ کیک : شیر یک لیوان نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری وانیل کمی شکر سه قاشق غذاخوری کره ۱۰گرم طرزتهیه کرم کاپ کیک : شیروشکر و نشاسته و وانیل وکره رو باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم مرتب هم میزنیم تاحالت فرنی غلیظ به خودش بگیره بعد میزاریم کنار.... حالا میری سراغ خود کیک : تخم مرغ و‌شکر ووانیل رو پنج دقیقه باهمزن میزنی تاحجیم و کرم رنگ‌بشه بعد شیر رو اضافه ميكنيم و بعد روغن درحدمخلوط شدن و اخر سر ترکیب ارد شیرینی و سمولینا و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم تا مایه صاف و یکدست بشه...فرروهم ازقبل گرم کرده بادمای ۱۸۰ داخل قالبهای پای سیب کپسول میندازیم و دوسوم از قالب رو با مایه پرمیکنی و ازکرم داخل قیف میریزی و روی کیک به شکل به علاوه میریزیم قالب ها را داخل فر ميذاريم به مدت ۴۵دقیقه بعد پخت میزاریم خنک بشه و با برس ازشربت بار میزنیم روش براق بشه شربت بارهمون شربت حلوا و بامیه هست نوش جون 😋😋😋 @ashpazy_irani