کاپ کیک کرمدار
تخم مرغ دوعدد
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکرنصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آردسمولینا یک لیوان
ارد شیرینی نصف لیوان
کرم کاپ کیک :
شیر یک لیوان
نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
وانیل کمی
شکر سه قاشق غذاخوری
کره ۱۰گرم
طرزتهیه کرم کاپ کیک :
شیروشکر و نشاسته و وانیل وکره رو باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم مرتب هم میزنیم تاحالت فرنی غلیظ به خودش بگیره بعد میزاریم کنار....
حالا میری سراغ خود کیک :
تخم مرغ وشکر ووانیل رو پنج دقیقه باهمزن میزنی تاحجیم و کرم رنگبشه بعد شیر رو اضافه ميكنيم و بعد روغن درحدمخلوط شدن و اخر سر ترکیب ارد شیرینی و سمولینا و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم تا مایه صاف و یکدست بشه...فرروهم ازقبل گرم کرده بادمای ۱۸۰ داخل قالبهای پای سیب کپسول میندازیم و دوسوم از قالب رو با مایه پرمیکنی و ازکرم داخل قیف میریزی و روی کیک به شکل به علاوه میریزیم قالب ها را داخل فر ميذاريم به مدت ۴۵دقیقه بعد پخت میزاریم خنک بشه و با برس ازشربت بار میزنیم روش براق بشه شربت بارهمون شربت حلوا و بامیه هست
نوش جون 😋😋😋
@ashpazy_irani