#پودینگ_پرتقال 🍊 😋
▫️تخم مرغ= ۳عدد
▫️شکر= ۵۰ گرم
▫️آرد= ۳۰ گرم
▫️آب پرتقال= ۲ لیوان (از آب پرتقال طبیعی استفاده نکنید چون تلخ میشه صنعتی باشه بهتره)
▫️شیر= نصف پیمانه
🔸زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، زرده ها و شکر و در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه کنید
آب پرتقال و شیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه از مواد زرده کم کم بهش اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا مواد تموم بشه، به هم زدن ادامه بدید تا مواد به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد سفیده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید چنانچه رنگ پودینگ مورد پسندتون نبود میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید میتونید کناره ها یا روی ظرف رو با میوه های مختلف تزیین کنید
اجازه بدید پودینگ چند ساعت داخل یخچال خنک بشه و بعد نوش جان کنید
.•●《🍓
@ashpazy_irani 🍇》●•.