🥘طرز تهیه 🌭 مواد لازم: 🥖هات داگ 6 عدد 🥖آرد به مقدارلازم 🥖مایه خمیر 1/2 قاشق سوپخوری 🥖شیر ولرم 1/2 پیمانه 🥖روغن جامد 60 گرم 🥖تخم مرغ 2 عدد 🥖شکر 1/2 قاشق سوپخوری 🥖نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: 🌭ابتدا شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و 10 دقیقه صبر نمایید تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط کنید، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید در جای گرم 45 دقیقه استراحت کند . فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب نمایید . خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی ببرید . نوارها را روی هات داگ هابپیچید و آنها را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شوند .