🥘طرز تهیه
#هات_داگ_مارپیجی🌭
مواد لازم:
🥖هات داگ 6 عدد
🥖آرد به مقدارلازم
🥖مایه خمیر 1/2 قاشق سوپخوری
🥖شیر ولرم 1/2 پیمانه
🥖روغن جامد 60 گرم
🥖تخم مرغ 2 عدد
🥖شکر 1/2 قاشق سوپخوری
🥖نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
🌭ابتدا شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و 10 دقیقه صبر نمایید تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط کنید، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید در جای گرم 45 دقیقه استراحت کند . فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب نمایید . خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی ببرید . نوارها را روی هات داگ هابپیچید و آنها را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شوند .