#ژله_رنده_ای 🍝🍧
اول دو طعم ژله(انگور و کیوی) انتخاب کردم. هر کدوم رو با 1و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا یکدست و شفاف بشه. بعد داخل ظرف که کفش کیسه فریزرگذاشته بودم ریختم. داخل یخچال قرار دادم تا بسته بشه. بعد از یخچال خارج کردم و رنده درشت زدم.
قالبم رو چرب کردم. ژله های رنده شده رو قاطی کردم و داخلش ریختم تا ظرف پر بشه. بعد پاناکوتایی که قبلا آماده کرده بودم و کامل سرد شده بود رو روش ریختم و داخل یخچال قرار دادم.
.
👈میتونید به جای پاناکوتا از ژله بستنی آلوورا استفاده کنید. 👈 قالب من پلاستیکی بود.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓
@ashpazy_irani 🍇》●•.