#چای متفاوت و خوشمزه ☕️
میخک: 6 عدد دانه هل سبز: 7 عدد چوب دارچین: 2 عدد زنجبيل: 2 حلقه رازيانه: 2 قاشق سوپخوری چای سياه: 1 قاشق سوپخوری شير (داغ): 2 پيمانه عسل: 1 قاشق سوپخوری
میخک، هل، چوب دارچین، زنجبيل و رازیانه را در قابلمهای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و بهمدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد پس از اين مدت، چاي سياه را به قابلمه بيافزاييد و بگذاريد بهمدت 5 دقيقه ديگر بجوشد، سپس شير داغ را به آن اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد.چاي ماسالا را از صافي عبور دهيد و در فنجان مورد نظر بريزيد. عسل را به آن بيافزاييد و سرو کنید