باقلوا استانبولی با شیر عسلی
مواد لازم
خمیر باقلوا یک بسته
کره ۱۵۰گرم +۵۰گرم روغن مایع
گردو ریز خرد شده یا پسته یک پیمانه
۱ق غ مخلوط دارچین و هل (باقلوا استانبولی ادویه کمی داره ولی دوست داشته باشید میتونید بیشتر بریزید)
شهد
شکر یک پیمانه و نیم
اب یک پیمانه و نیم
شیرعسلی ۷ق غ پر
اول شهد رودرست کنید ، همه مواد رو باهم ترکیب کنید بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر حل بشه ، شروع به جوشیدن کرد ، پنج دقیقه زمان بدید و بعد برش دارید ،
حالا کره و روغن مایع رو بدارید روی حرارت کم تا اب بشه
خمیر رو از پوشش دربیارید ،خمیر باقلوا به هوا خیلی حساسه و سریع خشک میشن پس دستمال کنار دستتون داشته باشید که روشونو بپوشونید ،
قالب احتیاج به چرب کردن نداره ، نصف خمیر رو برای زیر کار استفاده می کنیم ، قالب رو بذارید روی خمیر و به شکل دایره برش بزنید و بعد بندازید داخل قالب و بقیه اضافه خمیرهارو هم همچنین بچینید داخلش، اصلا این قسمت مهم نیست ولی تمیز مار کنید بهتره 😬😍، خوب فشار بدیدروش از مخلوط روغن اب شده خوب بریزیداجیل و ادویه هارو روش بپاشید ، حالا نصف بقیه خمیر رو دایره برش بزنیدبا حوصله داخل قالب میندازید ولی این دفعه هر لایه یا دوتا یکی رو خوب با روغن چربش می کنید و ورق بعدی رو روش میندازید ،
راستی خمیر رو جوری برش بزنید که یه دایره ازش دربیاد و یه سری نیم دایره و نیم دایره ها رو هم روش بچینید ، هرچقد تعداد لایه ها بیشتر باشه قشنگتره و بعد با این روش خمیر رو دورریز نکردیم ،
لایه اخر رو گذاشتید دوباره خوب روغن روش میدید و برش میزنید و بعد بین خط های برش هم کره بریزید وداخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰درجه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه ، اگه ظرفتون شیشه ای باشه که زیرش کاملا مشخصه و اگه روش هم رنگ نگرفت کریل رو حتما روشن کنید تا روش هم طلایی بشه ولی تو مرحله گریل حتما کنارش باشید که سریع ممکنه رنگ بگیره و بسوزه روش،ده دقیقه صبر کنید و بعد شهد ولرم رو تو چند مرحله بهش اضافه کنید و دو ساعت بهش استراحت بدید و بعد اماده سرو هس.