"بستنی هلو خانگی" هلوی درشت و کاملا رسیده 5 عدد خامه صبحانه 200 میلی لیتر میتونین مقداری از خامه رو با شیر پر چرب جایگزین کنین شکر 1 و نصف پیمانه هلو هارو پوست بگیرین تکه تکه کنین بریزین تو یه کیسه فریزر و بزارین 4 تا 5 ساعت تو فریزر بمونه بعد از 5 ساعت هلو و شکر و خامه رو بریزین تو میکسر و حسابی باهم میکس کنین که یکدست شه و شکر ها کامل حل شن حالا مواد رو پهن کنین تو ظرف نشکن بزارین تو فریزر برای اینکه بستنی کمی کشدار بشه هر نیم ساعت از فریزر خارجش کنین و با همزن دستی کمی مخلوطش کنین و مجددا بزارینش تو فریزر این کار رو دو تا سه بار انجام بدین که بافت بستنی کشدار بشه درست مثل بستنی های بیرون نیاز نیست ظرف رو عوض کنین فقط تو همون ظرف خودش همش بزنین و دوباره بزارین نیم بند شه بعد از 3 دفعه که اینکار رو انجام دادین دیگه دست بهش نزنین بزارین تو فریزر 4 تا 5 ساعت بمونه حسابی ببنده حالا آمادست نوش جان😍 @ashpazbashe_96