#پیاز_چیپسی
طرزتهیه
کافیه پیاز ها را خلالی کرده. درون قابلمه ای اب ریخته و اجازه بدید ب جوش بیاد. بعد پیاز های خلالی رو درون اب ریخته و بعد از چهار دقیقه یعنی تا زمانی که پیاز از حالت سفتی در بیاد ک کمی نرم بشه . بعد ابکش کرده با اب سرد بشویید . بعد پیاز ها را روی پارچه ای پهن کرده و بعد از پنج شش دقیقه پیاز ها را کم کم درون روغن داغ فراوان سرخ کنید. رنگ پیاز باید کمی طلایی شه . اگه زود بردارید دیگه حالت چیپسی نداره. اگه دیر بردارید و رنگش تیره شه بینهایت بد مزه و تلخ میشه . پس حواستون باشه.
من توی روغن نوک ق چ زرد چوبه ریختم تا پیاز ها خوشرنگ تر شوند
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇
@ashpazy_irani 🥝🍉🍇