🍆 😋 كدبانو هاى عزيز ميتونيد هميشه مقدارى بادمجون سرخ شده توى فريزر داشته باشيد تا براحتى بتونيد خورشت بادمجون و يا كشك بادمجونتون رو درست كنيد☺️ 🔸برای بادمجان با مقدار زیاد بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇