پارافه چیزکیک شکلات و بادام (برای 2 نفر): برای کراست لایه: بیسکوئیت کرمدار شکلاتی، 10 عدد بادام خرد شده، ¼ پیمانه برای لایه پنیری: پنیر خامه ای، 1 بسته ( 230 گرم ) نرم شده پودر شکر، 1 و ¼ پیمانه پودر کاکائو تیره، ¼ پیمانه اسانس بادام، 1 قاشق چایخوری خامه فرم گرفته، 110 گرم مواد لازم تزیین: خامه فرم گرفته، 110 گرم بادام پرک، 2 قاشق غذاخوری 1- بیسکوئیت‌ها و ¼ پیمانه بادام را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید تا با هم ترکیب شوند، کنار بگذارید. 2- داخل کاسه همزن پنیر خامه ای را بریزید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.شکر، پودر کاکائو و اسانس بادام را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. 3-داخل ظرف سرو (در تصویر از گیلاسهای بدون پایه استفاده شده) حدود ¼ پیمانه از مخلوط بیسکوئیت و بادام را بریزید. مقداری از مخلوط چیزکیک را روی آن بریزید. سپس لایه ها را به شکلی که می بینید تکرار کنید. روی آنها را با خامه فرم گرفته و بادام پرک و یا خرده‌های اضافی بیسکوئیت تزیین کنید. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇